Candlelight-concert

Coldplay meets Imagine Dragons
vr 25 okt 21:15 - 22:30
vr 25 okt
21:15 - 22:30

Candlelight-concerten brengen de magie van zintuigprikkelende live-muziekervaringen naar wonderbaarlijke locaties in Den Haag. Koop nu je tickets voor Candlelight: Coldplay meets Imagine Dragons bij de warme gloed van kaarslicht!

De Candlelight-concerten zijn een reeks originele muziekconcerten, gecreëerd door Fever, om de toegang tot klassieke muziek te democratiseren. Dit innovatieve idee garandeert een unieke live muziekervaring door mensen over de hele wereld te laten genieten van live muziek, gespeeld door lokale muzikanten op verschillende prachtige locaties, verlicht door duizenden kaarsen.

Fever is het toonaangevende wereldwijde platform voor het ontdekken van live-entertainment. Met als missie om de toegang tot cultuur en live-entertainment te democratiseren via zijn platform, inspireert Fever gebruikers om te genieten van unieke lokale ervaringen en evenementen, van immersieve tentoonstellingen, interactieve theater ervaringen en festivals tot moleculaire cocktail pop-ups, terwijl het de makers met data en technologie in staat stelt om ervaringen over de hele wereld te creëren en uit te breiden.

Kijk voor meer informatie en tickets op de website van Fever.